Pangea Forum - Registratie

Door het bezoeken van “Pangea Forum” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Pangea Forum”, “https://pangea.suburbs.be”), gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden bezoek of gebruik “Pangea Forum” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om u hiervan tijdig op de hoogte te brengen. Het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Gaat u niet akkoord met deze wijzigingen maak dan niet langer gebruik van “Pangea Forum”. Blijft u gebruik maken van “Pangea Forum” dan gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen en/of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletin board oplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB software maakt internet gebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kunt u vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

U verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd zijn of die enig ander materiaal bevatten dat de wetten van uw eigen land, het land waar “Pangea Forum” is gehost of internationale wetgeving kan schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan uw provider worden ingelicht. De IP adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. u gaat er mee akkoord dat “Pangea Forum” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming kan “Pangea Forum” noch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hacking poging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.